Dobro došli na internet stranicu projekta BIZimpact II (Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice)

Cilj projekta BIZimpact II je poboljšavanje poslovne okoline u Republici Hrvatskoj i konkurentnosti hrvatskog malog gospodarstva.

Provedba projekta BIZimpact II trajat će dvije godine, od ožujka 2013. do ožujka 2015. godine, a projekt predstavlja nastavak prvoga projekta BIZImpact koji je uspješno proveden u razdoblju od 2007. do 2009. godine. Projekt je dio „Operativnog programa za regionalnu konkurentnost“ koji je financiran sredstvima IPA programa Europske unije i Vlade Republike Hrvatske.

Glavni korisnik projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta (MINPO), a ostali korisnici su Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG INVEST), Hrvatska gospodarska komora (HGK), Hrvatska obrtnička komora (HOK), Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) te Hrvatski savez zadruga (HSZ).

Ostali dionici; uključujući javne institucije, subjekte malog gospodarstva, obrte i zadruge; će također osjetiti koristi provedbe projekta.

Provedba projektnih aktivnosti će uključiti cijelo područje Hrvatske što će osigurati opsežan prijenos vještina, informacija i znanja.